Burendag was magnefiek

Welke burendag in Nederland zal zo veelzijdig zijn als die van ons?

Ik wed dat er weinige zijn die ons kunnen evenaren in originaliteit.  Er was weer een keuze menu van workshops.  Thai Chi gegeven door Pieter Jan Doets,  Mandala kleien door Bella,  Culinair door Rob Blaes en een grote workshop Percussie waar iedereen aan mee deed.

Aansluitend was er een BBQ waar ieder de salades die eerder door leden gemaakt werden bij de workshop Culinair van kon smullen.

Het was weer meer dan mooi.

Wanneer u op de foto’s klikt worden ze groter.

Stemmen op Carien

Ons lid Carien Rombach doet mee met een fotowedstrijd van de NRC.  Het zou mooi zijn als de hele buurt op haar drie foto’s gaat stemmen.  Ik heb even de link opgezocht, klik erop en je komt meteen bij de NRC pagina.  In het zoekbalkje even Carien Rombach intikken en je vind de drie juwelen. … echte Beemster foto’s

Er wordt gevraagd om daarna even in je email te kijken en op de meegeleverde link te klikken. Zo wordt u stem bevestigd.

Ga naar >              http://foto.nrc.nl/

carien-foto

Konijnen gewogen

De familie van Jos Konijn kwam bijeen, dit doen ze altijd half september rondom de verjaardag van hun overleden moeder Emma. Er werd een wandeling gemaakt vanaf Nils en Astrid naar Wapenrust. Halverwege passeerden zij de weegbrug…. de hele fam erop.  Jan Schoutsen bediende het instrument…… 3420 kilo.

Het totaalgewicht moest later in een quiz geraden worden.

familie-konijn-weegbrug

Tim en Tamara hebben een kindje

Tim en Tamara onze nieuwe buren, zij wonen naast Cor Hooijberg, hebben sinds deze week een kindje.  Aan de roze ballonnen aan de poort is te zien dat het een meisje is .  Ze heet Alexia.   Mooi hè?

Namens  heel Ons Hoekje wensen wij haar een heel mooi leven toe….. de start is goed.. wie wil nu niet op Ons Hoekje geboren worden?