Akkerman Kampioen in Opmeer

Dat het prijzen regent bij Akkerman dat is wel duidelijk.  Maar vandaag hebben zij een hele bijzondere dag meegemaakt in Opmeer. Hun koe Sonja werd uitgeroepen tot Kampioen…. dat is echt heel bijzonder, want dit is de belangrijkste landbouwtentoonstelling van Nederland.  Alle leden van Ons Hoekje feliciteren de familie Akkerman met deze prachtige prestatie.  De koe was eerst van Trimco en Jolanda de Jonge.  Trimco was een vriend van Peter maar is dit voorjaar overleden.  De hele stal met koeien moest verkocht worden.  Peter was een van de kopers van een aantal koeien waaronder deze prijswinnaar.  Een beetje roem moet dus ook gaan naar Jolanda.  Tijdens de keuring werd ook stil gestaan bij de kwaliteiten die Trimco had, hij was ook een echte koeien-man.

Daar mag best op gedronken worden…